Jdi na obsah Jdi na menu

Aki Ao

2. 6. 2013

 aki-ao.gif

Kontakt: Aki.Ao@seznam.cz

 

Moji osobnost bych vám radši ani nepopisovala, protože byste mi s největší pravděpodobností nevěřili, ale něco vám řeknu a to, že jsem nadmíru sadistická, převážně spící (i když se vymlouvám na vymýšlení nových příběhů) a hlavně přespříliš flegmatická (někdy to skoro nejde poznat jak se snažím vnímat co lidé říkají).
Prospím většinu dne i s otevřenýma očima a třeba za chůze a přesto mě pokaždé napadá jak v něčem pokračovat nebo s něčím začít, ale jsem v ten okamžik buď tak unavená nebo tak líná, že se do toho nikdy nepustím.
Zbytek dne se v sobě tu myšlenku snažím udržet, ale když pak přijdu domů unavená po celé námaze pokoušet se ve škole dávat pozor nějak to nemohu dostat z hlavy na papír nakonec se jen svalím na postel a během mžiku usnu.


To, jaké jsou moje povídky, poznáte podle jednoduchých faktů, a to že za 
              1) hlavní(nejčastěji), nebo vedlejší postavu unesou
              2) alespoň jedna postava v příběhu má bílé vlasy
              3) ta postava, která má bílé vlasy musí mít zelené oči (nejčastěji to bývá hlavní postava)

takže shrnuto podtrženo: hlavní postava, kterou unesou má bílé vlasy a zelené oči.
 
 
Oblíbené ANIME a MANGA: Totaly Captivated (manga), Junjou Romantica (anime), Sekai ichi Hatsukoi (anime), Viewfinder (manga), Sukisyo (anime), Warui koto shitai (manga) (tohle je jen první série, ale kdybych tady vypisovala všechny začalo by to všechny nudit), Crimson Spell (manga), Gokujou no Koibito (manga)
 
PS: Oblíbené postavy vám sem také radši psát nebudu, prsotě to vemte tak, že oblíbené jsou všechny z Anime a Mang, které jsem vyjmenovala
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář