Jdi na obsah Jdi na menu

Letní prázdniny

28. 6. 2013

...děti školou povinné mají od příštího pondělí 1. 7. prázdniny. Dnes jsme ovšem byly tento školní rok naposledy ve škole a začínají nám dva měsíce lehárka, flákání se a odpočinku. Dneska jsme dostali ten pro mnohé hezký pro mnohé hnusný kus popsaného, ale řekla bych, že v obou případech zbytečného papíru. Stejně ho doma hodíme do rohu (teda aspoň já ano) a už ho nevytáhneme (hned po tom co ho uvidí všechny zvědavé babičky). Doufám, že si užijete spousty legrace, ať už budete dělat cokoliv.

Jediná chybička je snad v tom, že bude svítit slunko, bude vedro, a bude svítit slunko. Jak já takovéhle počasí, když se potím úplně v čemkoliv, co mám na sobě a nemám možnost se někde zchladit, miluji (taková ironie).

Pokud jde o pokračování povídek, tak se pokračovat určitě bude. Větší problém bude s tím je zveřejnit, protože ne všude budu mít přístup k internetu. Předpokládám, ale že plno z vás nebude mít na čtení povídek ani čas.

 

ys.jpg

ysh.jpg

yshs.jpg

Všem vám přeji hoooodně zábavy, a hlavně odpočinku od školy...

Mizu-chi

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rushi-chan - Yo! Mám to!

27. 10. 2013 23:23

Ahoj, vyhlašuji novou událost. Napsala jsem ti povídku na pár Rin x Haru. *cítí se jako machr* Jenže... Není to tak dobré jak jsem si představovala, snad se ti to bude líbit, jestli ne, tam mi to omlať o hlavu a zbij mě pánvičkou! Jinak, nechcete být moje SB?? Strašně vás miluji!! Hlavně povídky na mafii *q*...

Rushi-chan - Zase otravuji :)

27. 10. 2013 12:32

Ráda dělám někomu radost... Takže ti napíšu povídku na RinxHaru z Free!. Popravdě s těmi povídkami na červeného trpaslíka mi pomohla jedna epizoda, kde se Eso Rimmer políbil s Listerem :D. Takže tak, jsem ráda, že se ti to líbilo a napíšu ti tu povídku. :D :)